Skip to content

Poza zilei: Madalina Ghenea si Cornel Ilie

Madalina Ghenea l-a inlocuit pe Jude Law cu Cornel Ilie la lansarea filmului Dom Hemingway, una dintre cele mai asteptate productii cinematografice ale anului.

Intre Gerard Butler si Jude Law, Madalina Ghenea l-a ales pe… Cornel Ilie!

Una dintre cele mai frumoase femei din Romania si din lume apare intr-unul din cele mai tari filme ale anului: Dom Hemingway. Pentru ca Jude Law face aparitii promotionale in alte colturi ale lumii pentru productia regizata de Richard Shepard, Madalina Ghenea a venit in Bucuresti pentru a atrage atentia publicului roman despre aceste eveniment special.

Pentru ca avea nevoie de un Dom Hemingway convingator, actrita a aparut alaturi de Cornel Ilie la premiera. Cei doi s-au tinut de mana, au ras, au vorbit iar cand au fost intrebati daca sunt impreuna, au raspuns cu un zambet. 

Pana la urma, nu este importanta legatura dintre ei ci faptul ca filmul va fi in curand in cinematografe. Pe 29 noiembrie va puteti duce sa il vedeti, cu siguranta o sa va placa de Paolina. Cine e Paolina?

Este vorba de o comedie neagra despre un infractor care a petrecut 12 ani in inchisoare pentru a-si acoperi seful si care dupa eliberare, porneste imediat in cautarea acestuia pentru a-l face sa-i plateasca datoria. In plus incearca sa se reapropie de fiica lui de care s-a instrainat de ceva vreme. Insa Dom face ce stie el mai bine: sa dea peste cap vietile tuturor celor din jurul sau… Madalina Ghenea este Paolina, iubita lui Jude Law.

Pe Cornel l-am vazut recent alaturi de Loredana in filmul musical Nu stiu cine esti, noua lor colaborare in care joaca rolul unor indragostiti.

Ce zici, ar fi convingator Cornel Ilie in rolul lui Dom Hemingway, spargatorul de seifuri? Le sta bine impreuna?

Foto: Viva.ro

Citește în continuare