Skip to content

Poza zilei: Nicki Minaj in „High School”

Nicki Minaj repeta experienta super-sexy din SuperBass in videoclipul High School pentru care a filmat in ipostaze seducatoare, in piscina.

Dupa ce si-a sedus fanii si haterii deopotriva in videoclipul Freaks alaturi de French Montana, Nicki Minaj apare din nou cu imaginea foarte sexy care a consacrat-o in hip-hop-ul american.

Iata ce a postat Minaj pe contul ei de Twitter despre filmarile astea sexy: “Outchea gettin black AF. lmao. I asked the crew to hop in the jacuzzi w/me… they declined”.

Papusa Barbie cunoscuta si pentru rolul sau in cadrul showului American Idol si-a aratat corpul si tot ce are mai bun la filmarile videoclipului High School, o colaborare cu Lil Wayne inclusa pe cel mai recent material al sau: Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up.

Asa cum o vedem in poze, Nicki se bucura in jacuzzi intr-un costum de baie de culoarea neonului, aducandu-ne aminte de clipul Superbass, unde si-a etalat formele cu aceeasi mandrie.

Tot ce stim este ca in urmatoarea scena a filmat cu boss-ul ei de la Young Money – Weezy si a fost ceva mai uscata. Regizorul acestui videoclip a fost Benny Boom, cel care s-a ocupat si de Beez in the trap si Pound the alarm.

Nicki a mai filmat un videoclip alaturi de Lil Wayne zilele acestea, de data asta pentru un single de-al sau: Lay it down, extras de pe urmatorul material al rapperului, albumul I am not a human being II ce va fi lansat pe 26 martie.

Ne duce Barbie cu gandul la mare?

Citește în continuare