Skip to content

Poza zilei: Taylor Swift e Rapunzel

Taylor Swift a devenit unul dintre cele mai controversate personaje din SUA in ultimele luni insa aceasta poza in care a intrat in pielea lui Rapunzel, ne face sa o vedem din nou intr-o aura inocenta.

La Hollywood, echipe de styling lucreaza tot timpul dupa tipare astfel ca un artist devine de fiecare un personaj. Daca sunteti atentie veti vedea ca majoritatea femeilor pot fi usor asociate cu personaje din povesti sau filme vechi foarte cunoscute.

In cazul lui Taylor Swift, ea a fost mereu Goldie Locks sau Rapunzel, frumoasa cu parul blond, lung si cret. Cel mai recent portret Disney fotografiat de Annie Leibovitz o infatiseaza pe tanara cantareata fix in postura in care este cel mai credibila: o superba printesa inchisa intr-un turn, cu porumbei albi langa si o privire blajina, uitandu-se in zare dupa printul ei.

Desi ii place sa cante despre altii iar in cel mai recent single spune clar si tare: I Knew you were trouble, Rapunzel a ajuns motivul de ras al presei americane dupa inca o relatie foarte scurta si esuata cu Harry de la One Direction. Blonda inocenta a avut aproape 15 relatii in ultimii ani dand o multime de motive de glume internautilor.

Taylor s-a alaturat unei serii de celebritati de la Hollywood care au intrat in pielea altor personaje Disney. Scarlett Johansson a fost Cenusareaza, Rachel Weisz a fost Alba ca Zapada, Jessica Biel a imitat-o pe Pocahontas, David Beckham a fost Printul Phillip din Frumoasa Adormita iar Beyonce Knowles a fost Alice (in Wonderland).

Are o voce suava si stie cum sa scoata sunete sensibile din chitara. Taylor Swift ramane o Rapunzel credibila, nu-i asa?

Sa nu uitam ca ne pregatim sa o ascultam in cadrul premiilor Grammy 2013 unde va urca pe scena alaturi de Rihanna, Mumford and Sons si multi altii.

Citește în continuare