Skip to content

Premiera: Annely Cole – Need You (Happy remix)

Anul trecut Annely Cole isi lansa prima piesa, Need You, iar acum, dupa ce melodia a prins bine la radio si la public, Annely vine cu remixul in premiera la urban.ro!

Happy Remix a fost realizat de Dj Yanng si a avut premiera in offline la radio, dar pe online se aude pentru prima oara la noi. Va povesteam in decembrie despre videoclip, care reprezenta o premiera, atat pentru producatorul muzical Gabi Huiban cat si pentru starul masculin: Gabi si-a pus in aplicare veleitatile de regizor, iar Vladimir Draghia a produs clipul.

Haideti sa ascultam impreuna remixul.

Noi i-am pus cateva intrebari lui Annely Cole, printre care si de ce e ales sa lucreze cu Gabi Huiban si nu cu un alt producator de la noi:

Am tot cautat un producator muzical cu care sa lucrez perfect. Eu cu Gabi ne stim de foarte mult timp, iar acum cand ne-am regasit mi-am dat seama ca el intelege exact ce vreau sa fac cu proiectul muzical si a venit cu foarte multe idei. Momentan nu cred ca voi lucra cu alt producator muzical. Colaborarea dinte mine si Gabi mai are foarte multe de spus!

Annely a recunoscut ca are deja un nou single gata, dar inca nu vrea sa il lanseze pentru ca Need You inca mai urca in preferinte:

Da, am deja urmatorul single gata, dar nu il voi lansa foarte curand. Need You este o piesa care creste frumos si care a primit pana acum destul de multe laude si asta evident ca nu poate decat sa ma bucure.

Piesa a fost lansata in septembrie anul trecut, iar videoclipul a fost lansat in lune decembrie si il puteti revedea aici.

Va place remixul? Dar Annely Cole, ce ziceti de ea?

Citește în continuare