Skip to content

Premiera cinematografica a saptamanii 18 – 24 aprilie

  • envelope icon

In saptamana pastelui avem o singura premiera cinematografica- Cocktail, o comedie romantica indiana. Iata despre ce e vorba:

 

Iubitorii de filme indiene, si nu numai, sunt invitati sa vada Cocktail, comedia despre un triunghi amoros, ce a facut furori peste hotare. 

Cand Veronica (Deepika Padukone) si Meera (Diana Penty) se intalnesc intamplator in Londra, se hotarasc sa locuiasca impreuna pe perioada verii. Meera este o femeie timida, introvertita care isi revine dupa o casnicie nereusita cu Kunal Ahuja (Randeep Hooda) care i-a cheltuit toate economiile sub pretextul ca incerca sa construiasca pentru amandoi un viitor la Londra.
Veronica este in schimb alintata, bogata si libera. Meera locuieste cu Veronica pana cand aceasta reuseste sa se puna pe picioarele ei si sa-si gaseasca o slujba. Veronica, copilul rebel, cauta numai distracţii. Fiind firi total diferite si cum opusele se atrag, ele devin prietene foarte apropiate.
Viata lor ia o turnura neasteptata cand Gautam Kapoor (Saif Ali Khan), un inginer software vine sa locuiasca cu ele in casa Veronicai. Desi e intr-o relaţie cu Veronica, el incepe sa aiba sentimente puternice pentru Meera, care intruchipeaza tipologia clasica de femeie indiana, care pastreaza tradisiile si obiceiurile locurilor natale. Mera, si ea indragostita de Gautam, isi sacrifica sentimentele in favoarea celei mai bune prietene, si pleaca…

Primul trailer al filmului Cocktail a  avut peste 1 milion de vizualizari in primele 3 zile, filmul bucurandu-se de succes la box-office in toate tarile unde a fost lansat.

Alte filme hot despre triunghiuri amoroase gasiti aici.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *