Skip to content

Premiera: Miki 100% live

Avem o stire pentru voi: Miki si-a luat band si va sustine primul concert 100% live, vineri, orele 21, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.

Asa cum ne-a obisnuit, Miki se reinventeaza, a trecut de la techno la pop-dance si latino. Era timpul pentru o noua etapa si pentru o sinteza. Toate hiturile ei sunt stranse laolalta intr-un proiect 100% live. Miki va performa impreuna cu trupa Cross.

Debutul acestei noi formule de concert are loc vineri, 18 iulie, la Cafeneaua Actorilor. Miki a pregatit un playlist complex – de la „Vibratii”, „Undeva”, „Nu poti sa stai deoparte”, „Doar noi”, „Mi-e S.T. de tine” :X „Labirintul inimii”, „Mai stai”, „De-ar fi sa vii”, pana la coveruri dupa Shakira, Thalia sau Ricky Martin. Acolo vom auzi si noul single, „Te Quiero” (feat. Jorge) care a inceput sa prinda aripi de hit.

Concertul a fost gandit astfel incat sa fie un spectacol in toata puterea cuvantului. Felicitari Miki si echipei sale pentru idee, asteptam sa ne convinga in aceasta formula. V-am facut curiosi?

Citește în continuare