Skip to content

Premiera: single nou Adi Cristescu feat Pacha Man – Perfect for me

In premiera, avem cel mai nou single Adi Cristescu. Dupa lansarea hitului Colt de suflet (cu Andra), artistul revine cu Perfect for me, o colaborare cu Pacha Man, diferita fata de tot ce se aude la radio in momentul asta.

Melodia Perfect for me este R&B. Eu apreciez faptul ca artistul a riscat venind cu o piesa de genul asta, pentru el e mai important sa cante ceea ce ii place decat sa lanseze ceva care va intra automat pe radio. Iata ce ne-a zis Adi despre noul single.

Imi face o mare placere sa colaborez cu Pacha Man si sa continui povestea inceputa alaturi de Andra.  Piesa Perfect for me este episodul al doilea dupa Colt de suflet  si sper sa ii gasiti un loc in sufletele si playlist-urile voastre. La compozitie am colaborat cu Silviu Paduraru, iar textul imi apartine.
 

Saptamana aceasta vor avea loc filmarile clipului ce va ilustra Perfect for me. Regizorul va fi unul dintre cei mai priceputi oameni din industrie – Petre Nastase.

Isi gaseste melodia asta loc in playlisturile voastre? Ati vrea sa o auziti la radio? Va aduceti aminte de Nori de iubire, lansata anul trecut?

Citește în continuare