Skip to content

Premiera single: Puya – Vestul Salbatic

Asa cum v-am promis, azi va prezentam in premiera pe Monden.info, Libertatea.ro si Pro FM noul single Puya: „Vestul Salbatic„. Inregistrat in aceeasi perioada cu „Americandrim„, piesa cu care Puya si Connect-R se afla chiar in aceasta saptamana pe locul 1 in Romanian Weekly Radio Chart realizat de Media Forest, „Vestul Salbatic” abordeaza problema plecarii masive a romanilor peste granita in cautarea unei vieti mai bune in alte tari.

Artistul a declarat:

„E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate”

Daca locuiesti in strainatate si vrei sa apari in videoclipul „Vestul Salbatic„, filmeaza-te cantand pe aceasta piesa si trimite link-ul cu filmuletul tau la adresa contact [at] puyaoficial.ro . Cele mai reusite filmulete vor fi incluse in videoclip.

Vestul Salbatic” este ultimul single lansat din seria „Romanisme„, o campanie inceputa de Puya in urma cu doi ani, odata cu lansarea „Undeva’n Balkani”. Albumele Romanisme I si II s-au vandut in peste 100.000 de unitati, single-urile promovate sarind in scurt timp pe primul loc in topul posturilor radio si TV si facand din Puya cel mai mediatizat artist al ultimilor doi ani la nivel national.

Credite:

Text: Puya Muzica: George Hora @ Studio 66, Dragos Gardescu Label: MusicExpertCompany Artwork: Griffo

Citește în continuare