Skip to content

Premierele saptamanii la teatru: Aida Economu in „Ultimul Don Juan” la Sala Gloria, Catrinel Dumitrescu in „Mama” la Nottara si Cristina Casian in „Zapezile de altadata” la Teatrul Dramaturgilor Romani

Saptamana aceasta sunt programate doua premiere pe scenele bucurestene, „Mama”, in regia lui Cristi Juncu la Nottara si „Ultimul Don Juan”, in regia Teodorei Petre la Wonder Theatre.

Spectacolul „Mama”, in regia lui Cristi Juncu, este o „farsa neagra”, asa cum isi intituleaza piesa autorul Florian Zeller, are premiera pe 19 si 20 mai, la Teatrul Nottara.

Spectacolul oferă ocazia publicului sa revada o actrita de exceptie, Catrinel Dumitrescu, intr-un rol complex, nuantat, plin de forta si de sensibilitate in acelasi timp.

Spectacolul este o poveste tulburatoare despre singuratate, familie si nevoia de afectiune. Dupa o viata intreaga in care s-a dedicat familiei, Anne isi da seama ca nimeni nu mai are nevoie de ea: fiul a plecat de acasa, iar sotul este mai mult absent.

Din distributie mai fac parte Sorin Cocis, Rares Andrici/Vlad Balan, Diana Roman/Alexandra Murarus, iar scenografia este realizata de Carmencita Brojboiu.  Biletele pot fi cumparate online pe www.nottara.ro sau de la agentia teatrului.

Vineri, 20 mai, de la ora 19.00, are loc si premiera spectacolului „Zapezile de altadata”, de Dumitru Solomon, in regia lui Alexandru Mihail, cu George Rotaru, Cristina Casian, Florina Gleznea.

„Zapezile de altadata” este o comedie romantica, cu o iubire tanara, plina de promisiuni, temeri si entuziasm.  Spectacolul este intruchiparea visului idealului, in realitatea lui, in suprarealismul lui, in absurditatea lui, in incercarea de a gasi clipa iubirii desavarsite. Detalii despre spectacol si bilete, aici.

Duminica, 22 mai, de la ora 19.00, la Sala Gloria, Teodora Petre monteaza „Ultimul Don Juan”, o poveste situatia intr-un mic orasel, cu Ionel Mihailescu, Aida Economu si Alexandru Chindris in distributie.

In acest orasel poposeste un cuplu fericit, sau poate de fapt aflat in pana de iubire, dorind ori sa se casatoreasca, ori sa se desparta. Cei doi nu primesc nicicum raspunsurile pe care le cauta, ci pe cele de care au nevoie, iar sursa lor nu este deloc cea la care s-ar fi asteptat.

Spectacolul este o comedie romantica plina de surprize, lacrimi si rasete, dar si o intalnire pe scena intre generatii, cu Ionel Mihailescu, unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale, Aida Economu, cunoscuta publicului larg datorita rolurilor sale de pe micile si marile ecrane, dar si din teatru, si Alexandru Chindris, un tanar actor aflat in plina ascensiune. Detalii despre bilete si spectacol, aici.

Citește în continuare