Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 11-17 noiembrie

Spre deosebire de saptamana trecuta, cand am avut 6 premiere, weekendul acesta numarul lor s-a redus la jumatate. Din cele trei premiere de saptamana asta,doua  merita vazute. Va las pe voi sa decideti care:)

Immortals/Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor
Este un film care trebuie vazut obligatiu in 3d. Si daca ati vazut The Fall, un alt  film al regizorului Tarsem Singh, ati inteles de ce. Actiunea se petrece in Grecia Antica si ne spune povestea lui Tezeu (Henry Cavill), un luptator care porneste in cautarea unei arme legendare cu puteri magice. El este trimis de Zeus pentru a-l invinge pe regele Hyperion (Mickey Rourke), un dusman periculos care vrea sa distruga omenirea. Distributia este formata din Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans si Freida Pinto.

La piel que habito/Pielea in care traiesc
O nebunie marca Almodovar. Rasturnari de situatii, personaje ciudate si cadre ce par desprinse din picturi.
Nu va povestesc subiectul, care pentu ca e mult prea alambicat si evident ca as strica supriza, dar va reamintesc distributia: Antonio Banderas, Elena Anaya (Hable con ella); Marisa Paredes (Todo sobre mi madre, La flor de mi secreto); José Luis Gómez (Broken Embraces).

Tower Heist/Jaf… la turnul mare
O comedie in regia lui Brett Ratner, care aduce laolata actori care au dovedit ca pot imbina umorul cu actiunea precum Alan Alda, Ben Stiller, Eddie Murphy si Téa Leoni. Niste angajati pun la cale un plan de razbunare impotriva unui escroc miliardar care le-a furat niste bani. Evident ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca vor urma o serie de complicatii mai mult sau mai putin haioase.

Si pentru ca astazi e 11-11-(20)11, mi-am amintit de un film care are premiera in USA si care se numeste 11-11-11. Speram sa ajunga si la noi la un moment dat:)

 

Citește în continuare