Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 14-20 ianuarie


Un musical, o comedie romantica si o animatie… Cam asta ne rezerva weekendul in materie de filme. Sa le luam pe rand:

Stiu cativa (chiar dintre voi) care abia asteapta sa vada Burlesque (Vis implinit). Ei bine, incepand de astazi o pot face.

Filmul o are ca protagonista pe Christina Aguilera (care isi face debutul in cinematografie) in rolul unei tinere provinciale care vine in oras pentru a-si realiza visul: sa cante. Aici o cunoaste pe Tess (Cher) care o va ajuta ajuta sa se lanseze in lumea show-bizului.

Filmul este regizat de Steven Antin iar in afara celor doua dive mai apar actori precum: Cam Gigandet, Peter Gallagher, Kristen Bell si Stanley Tucci.

The Dilemma (Cum s-o dai sa fie bine?)
Este o comedie romantica in care se pune o problema destul de interesanta: daca ati afla ca cel mai bun prieten este inselat, i-ati spune? Cei care isi pun aceasta intrebare sunt : Kevin James, Vince Vaughn, Jennifer Connelly si Winona Ryder. Daca distributia nu va convinge atunci poate experienta regizorului Ron Howard sa o faca: Cinderella Man, Nixon, A Beautiful mind, Apollo 13.

Ursul Yogi, legendarul personaj de desene animate create de Hanna-Barbera, are si el parte de un lung metraj…jumate animatie, jumate live-action. Asa ca, daca va plac ursii, nu ratati aventurile lui Yogi, in varianta 3d. Vocea lui Yogi Bear apartine lui Dan Aykroyd iar cea a prietenului sau cel mai bun, Boo boo, lui Justin Timberlake. Actorii care apar in acest film sunt Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller si Nathan Corddry

Citește în continuare