Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 20-26 mai


Din punct de vedere cinematografic, saptamana care urmeaza sta sub semnul calitatii si nu a cantitatii:)

Mai exact: avem doar doua filme in premiera, dintre care unul este cea mai asteptata productie a verii, iar celalt, marele castigator de la Cannes de anul trecut.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

isi face in sfarsit intrarea pe ecranele noastre!
Stiu ca nu veti rata cel de-al 4-lea film din celebra serie, care aduce o multime de lucruri noi: regizor (Rob Marshall), actori (Penelope Cruz) si evident, poveste.

Aventuri pe mare si pe uscat impreuna cu Jack Sparrow (Johnny Depp), Angelica (Penelope Cruz), Barbossa (Geoffrey Rush) si Blackbeard (Ian McShane).

Unchiul Boonmee
este un film special, pe care nu-l recomand decat cinefililor pretentiosi. Si chiar si ei s-ar putea sa fie nemultumiti, pentru ca Unchiul Bonomee, este un film dificil si greu de urmarit.
Dar avand in vedere ca este filmul care a castigat anul trecut Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes,cred ca cinefilii adevarati vor vrea sa vada ce-i cu el.

Mie mi-a cam pus rabdarea la incercare 🙂
Filmul este regizat de Apichatpong Weerasethakul (nu va chinuiti sa-i pronuntati numele) si ne spune povestea unui om care se pregateste sa moara si care intra in contact cu tot felul de persoane decedate care au insemnat ceva in viata lui.

Citește în continuare