Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 21-27 ianuarie

Daca vreti sa mergeti weekendul acesta la film, puteti alege intre un horror supranatural, o comedie romantica sau puteti incerca un maraton de scurtmetraje.

Season of the witch/Anotimpul vrajitoarei are actiunea plasata in evul mediu, atunci cand vrajitoarele erau arse pe rug iar biserica facea mii de victime in numele credintei. Nicholas Cage este un cavaler care trebuie sa transporte o vrajitoare la manastirea unde urmeaza sa fie judecata. Pe drum insa, se dezlantuie haosul..

Alaturi de el mai apar Ron Perlman, Christopher Lee si Claire Foy. Regizorul Dominic Sena are la activ si filme mai serioase precum Gone in Sixty Seconds sau Swordfish.

Love and Other Drugs/Dragoste si alte dependente

Un vanzator de medicamente (mai exact de viagra) si o tanara diagnosticata cu maladia Parkinson se trezesc sub influenta celui mai puternic drog: iubirea:). Cuplu este format din Anne Hathaway si Jake Gyllenhaal si ambii au fost nominalizati anul acesta la Golden Globes pentru interpretarea din acest film. Regia este semnata de Edward Zwick (Blood Diamond, The last samurai, Legends of the fall, Courage Under Fire).

Shorts up – Hall of fame este un „best of” al scurtmetrajelor din ultimii ani. Evenimentul cuprinde o selectia de scurtmetraje ale unor regizori celebri precum Lars von Trier, Tim Burton, Jean-Luc Godard, Roy Anderson si se incheie cu un concert AB4&Friends. Shorts up are loc sambata, 22 ianuarie de la ora 19,00 la Sala Radio.

Ne vedem pe acolo!:)

Citește în continuare