Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 24-30 decembrie

Acum, in ajun de Craciun, avem parte de 2 premiere in ton cu Sarbatorile – doua comedii fantastice, pe care le asteptam cu nerabdare!

1. Little Fockers / O familie de cosmar:

Speram sa continue umorul spumos din seriile anterioare, Meet the Parents si Meet the Fockers. Little Fockers ne prilejuieste o noua intalnire cu simpatica familia si inca o confruntare intre socru si ginere, acompaniati de ultimi membri ai familiei, fockerii cei mici. 🙂

De data aceasta, distributia este si mai impresionanta, pentru ca alaturi de actorii deja clasici (Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo) mai apar si alti actori noi precum Jessica Alba, Laura Dern si Harvey Keitel.

2. Gulliver’s Travels este o adaptare a celebrului roman care in copilarie ne-a pus imaginatia la incercare. Jack Black ii da viata lui Gulliver, un jurnalist fara prea mult succes care face o calatorie pana in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol. Nimereste insa direct in Tara Piticilor unde o perioada traieste pe picior mare… Pana se prind localnicii ca nu este ce pretinde a fi si atunci lucrurile iau o intorsatura nefericita… pentru el.

Comedie in regia lui Rob Letterman cu Emily Blunt, Amanda Peet, Catherine Tate, Billy Connolly.

Oare vom avea parte in curand si de Gulliver in Tara Uriasilor?

Indiferent ca alegeti sa mergeti sau nu la cinema, eu va urez CRACIUN FERICIT!!

Citește în continuare