Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 27 mai – 2 iunie

Doua superproductii se pregatesc sa ia cu asalt cinematografele din toata tara in vreme ce la Cluj se da startul celui mai tare festival de film din Romania. Iata care sunt evenimentele cinematografice ale saptamanii:

 

Alice in Tara Oglinzilor

In noua pelicula o regasim pe Alice Mia Wasikowska), care si-a petrecut ultimii ani pasind pe urmele tatalui ei si navigand pe mari. Cand se reintoarce in Londra, ea gaseste o oglinda magica si asa revine pe taramul fantastic din Underland, unde ii regaseste pe prietenii sai: Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman), Pisica de Cheshire (Stephen Fry) si Palarierul Nebun (Johnny Depp), care nu e in apele sale. Astfel, Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice intr-o expeditie pentru a imprumuta Cronosfera, un glob metalic din camera Marelui Ceas, care controleaza intregul timp. Reintorcandu-se in trecut, ea se intalneste cu prieteni si dusmani in diferite momente ale vietii lor, intrand intr-o cursa contra cronometru pentru a-l salva pe Palarier inainte ca timpul sa se scurga.

The Nice Guys

The Nice Guys combina cu succes mai multe genuri: thriller noir, comedie, buddy-movie, film cu detectivi. In plus, este regizat de Shane Black (Iron Man 3, Kiss Kiss Bang bang) si are ca protagonisti pe Ryan Gosling si Russel Crowe. Filmul are actiunea plasata in Los Angelesul anilor \’70 si ii are in prim plan il avem pe  Ryan Gosling in rolul lui Holland March, un detectiv privat, care investigheaza disparitia unei fete, dar si moartea, aparent fara legatura, a unei vedete porno, care rezulta intr-o periculoasa increngatura a conspiratiei si coruptiei. Ii este alaturi Jackson Healy (Russel Crowe), garda sa de corp, fara de care nu ar putea dezlega misterele cazului.

Acestea sunt cele doua premiere ale saptamani. Azi se da startul celui mai tare festival de film din Romania, TIFF! Iata aici ce poti vedea in primul weekend.

Citește în continuare

Premierele cinematografice ale saptamanii 27 mai- 2 iunie


DIn punct de vedere cinematografic, saptamana care urmeaza, nu este prea ofertanta. Cred ca ar fi de preferat o iesire din peisajul urban.:)

Avem doar doua premiere, si anume: (mai mult…)

Citește în continuare

Videoclip: Roxette - Way Out

Cei de la Roxette au lansat videoclipul piesei "Way Out", cel mai recent single extras de pe "Charm School". In mai multe tari site-uri diferite au fost alese pentru lansarea…

Citeste mai mult