Skip to content

Premierele saptamanii 30 iulie-5 august

Banuiesc ca v-ati notat si voi data in calendar, dar va mai reamintesc si eu: saptamana asta are premiera unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, ba cred ca pot spune chiar filmul anului: Inception!

Inception a avut premiera in Statele Unite pe data de 13 iulie si de atunci e plina presa de cuvinte de laude. Pe americani i-a cucerit clar, sa vedem ce reactie va avea publicul nostru.

Deci, nu ratati Inception, un thriller SF psihologic in regia lui Christopher Nolan („The Dark Knight”, „The Prestige”, „Batman Begins”, „Memento” ) cu Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy si Ken Watanabe.

Trailerul cred ca l-ati vazut deja de cateva ori. 🙂

Se pare ca este o saptamana dedicata filmelor fantastice, pentru ca tot acum are premiera si The Sorcerer’s Apprentice – un film produs de Jerry Bruckheimer si regizat de Jon Turteltaub.

Este vorba de un film cu vrajitori si vrajitoare a carui actiune este plasata in zilele noastre. Nicholas Cage este un magician cu puteri supranaturale care isi gaseste un ucenic impreuna cu care vrea sa lupte impotriva unui vrajitor malefic care si-a pus in gand sa distruga lumea.

Alaturi de Nicholas Cage ii puteti vedea si pe Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer si Monica Bellucci.
Acesta este trailerul:

Credit foto

Citește în continuare