Skip to content

Prima piesa DJ Project cu Adela Popescu – Bun ramas

De Dragobete cei de la DJ Project au lansat prima piesa a lor cu noua voce dupa plecarea Giuliei, Adela Popescu. Bun ramas are si un featuring inedit, refrenul fiind cantat de compozitorul si producatorul Gabi Huiban.

Piesa suna chiar bine si chiar daca mi se pare ca vocea Adelei e mai mult fortata decat naturala, pe melodia Bun ramas se potriveste, ramane sa o aud si live sa ma conving. Trackul are si ceva influente dubstep, dar Bun ramas este in totalitate difuzabila la radio, sa vedem cum si cat va prinde.

Ascultati mai jos!

Eu nu sunt deloc fana Adelei Popescu, mi se pare ca mai mult se chinuie sa cante, dar daca baietilor le place si publicul e fanul ei datorita filmelor si numeroaselor ei aparitii nu imi ramane decat sa le urez succes in aceasta formula.

Despre schimbare va povestea Edi cu ceva timp in urma, eu o preferam pe Ellie White ca voce DJ Project, dar se pare ca fiecare vrea sa isi faca o carierea solo zilele astea. Ellie chiar are succes cu noua ei piesa Sete de noi, pe care o puteti asculta aici.

Ce ziceti de piesa? Cum vi se pare ca suna Adela impreuna cu Maxx si Gino Manzotti?

Citește în continuare

ALTERNOSFERA (s)pune VIRGULA in 2012!

Alternosfera continua turneul Virgula 2012, cu inca sase concerte in cele mai importante cluburi din tara. Albumul Virgula este al treilea material al trupei Alternosfera, unul din numele importante pentru…

Citeste mai mult