Skip to content

Prima poza cu copilul lui Justin Timberlake si Jessica Biel

Unul dintre cele mai frumoase si discrete cupluri din lume are un motiv urias de fericire: bebelusul Silas s-a nascut recent! Justin Timberlake si Jessica Biel ne arata prima poza cu frumosul Silas!

Justin Timberlake a postat pe Instagram prima poze cu fiul sau, Silas. Baietelul ce are mai putin de o luna de cand s-a nascut, e tinut in brate de frumoasa mama – Jessica Biel – si se uita destul de smecher catre camera foto tinuta de tatal sau.

Pustiul lui Timberlake arata absolut adorabil si a mostenit farmecul ambilor parinti. Si ca sa ne arate ca deja il pregateste sa fie o mica vedeta, Timberlake si Biel l-au imbracat pe micul Silas Timberlake intr-un tricou apartinand echipei de baschet Memphis Grizzlies, echipa unde Justin detine actiuni.

Intre timp, Jessica Biel are un nou film ce a avut premiera la Tribeca Film Festival in week-end insa, pentru ca abia a nascut, aceasta a fost absenta la lansare. Iar Justin inregistreaza si lucreaza de zor la un nou album despre care nu a dat prea multe detalii deocamdata.

“The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR – a scris cantaretul de 34 de ani in descrierea pozei pe Instagram referindu-se, bineinteles, la echipa de baschet.

Cel mai recent clip al lui Timberlake lansat a fost colaborarea-surpriza cu Michael Jackson.

Citește în continuare