Skip to content

Primele 3 imagini din The Hobbit

Fanii seriei Lord of the Rings sunt pe faza?
Cei de la Entertainment weekly au publicat primele 3 imagini din probabil cel mai asteptat film al anului 2012, The Hobbit!
 

 Banuiesc ca stiti deja, ca este vorba de o ecranizare a unui roman fantasy de  J.R.R. Tolkien, care va avea doua parti: The Hobbit: An Unexpected Journey si The Hobbit: There and Back Again.
De regie s-a ocupat tot Peter Jackson, care a adunat o multime de actori din Lord of the Rings precum: Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood, Orlando Bloom.

La ce sa ne asteptam? la o poveste fantastica cu elfi, vrajitori, dragoni si alte fiinte mai mult sau mai putin simpatice, filmata intr-un decor spectaculos din Noua Zeelanda, si cu un buget impresionant.
Hobbitul Bilbo Baggins, insotit de alti pitici, porneste spre Muntele Singuratic pentru a recupera o comoara furata, iar pe drum reuseste sa puna mana pe celebrul inel care sta la baza tuturor aventurilor in Lord of the rings.

Sa vedem si primele imagini in care apar Martin Freeman, in rolul lui Bilbo Baggins si Ian McKellen in rolul lui Gandalf.


 


 

Premiera primei parti va avea loc in data de 14 decembrie 2012, iar cea de-a doua in 13 decembrie 2013.

Mai aveti rabdare pana atunci? Ca sa treaca timpul mai repede, puteti sa vizionati si alte filme inspirate de basme celebre.

 

Citește în continuare

Poze filmari videoclip Morandi - Serenada

Ieri au avut loc filmarile noului videoclip Morandi la single-ul abia lansat - Serenada. Marius Moga si Randi vor sa incalzeasca atmosfera din Bucuresti si mai tare. Videoclipul s-a filmat in Buftea, regizor fiind Iulian Moga. Piesa…

Citeste mai mult