Skip to content

Primele poze de la repetitiile pentru finala nationala Eurovision 2012!

  • envelope icon

Au aparut primele poze de la repetitiile pentru Selectia Nationala Eurovision 2012! Partea buna este ca platoul arata la fel de bine ca in anii trecuti. Partea mai putin buna este ca artistii nu prea au avut timp sa pregateasca showuri extraordinare!

Oricum ar fi, sambata seara de la orele 21:00, schimba pe TVR1 sau pe www.tvr.ro si ne uitam la finala nationala Eurovision 2012!

Aseara am dat peste Catalin Josan si ne-a promis ca va da tot ce poate ca sa faca un show cat mai bun si sa se simta cat mai bine pe scena. A zis ca asta e mai important decat orice! Piesa lui, Call my name, a fost compusa de Keo, Ralflo si Bogdan Muresan iar unul dintre compozitori va urca pe scena alaturi de el  – asta e exclusiv!

Mandinga a beneficiat de o campanie de promovare destul de puternica din partea casei de discuri Cat Music in timp ce Viky Red strange din ce in ce mai multi simpatizanti pentru ca are fix genul de piesa care se asculta acum la toate radiourile din Europa!

Ascultati mai jos If you ever feel! Cred ca e o piesa foarte buna, mi-a placut de cand am auzit-o si chiar daca nu va castiga, va avea succes in Europa, sunt sigur de asta!

Voteaza AICI preferatul tau in cursa pentru Eurovision! Pana acum au votat aproape 500 de oameni si peste jumatate dintre ei sunt convinsi ca vor vota cu Mandinga. Tu ce ai de zis?

Mai jos aveti pozele de la repetitii iar AICI gasiti toate piesele din finala? Va asteptati la ceva showuri grozave pentru sambata?

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *