Skip to content

Primii artisti confirmati pe scena Romanian Music Awards 2013

Avem lista primilor trei artisti confirmati pe scena Romanian Music Awards 2013! Music Channel incepe anunturile cu trei oameni importanti din hip-hop!

 

Grasu XXL, Guess Who si Maximilian sunt primele nume confirmate la RMA 2013. Baietii de la Okapi Sound au urcat anul trecut pe scena din Craiova. In 2013, ii vom asculta pe 14 septembrie in Brasov tot la RMA.

Toti lucreaza la albume noi si vor lansa piese in premiera pe scena RMA 2013! Grasu XXL, Guess Who si Maximilian sunt nominalizati la premii, iar pentru a-i vota este suficient sa intri pe rma.1music.ro, unde ai 14 categorii din care sa alegi. In cateva zile de la startul votului pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2013 s-au inregistrat peste 350.000 de voturi din 94 de tari.

Music Channel si Utv, organizatorii evenimentului, au decis sa le mai ofere fanilor o surpriza si au stabilit ca atunci cand se va atinge pragul de 500.000 voturi, sa anunte numele unuia dintre prezentatori.

Romanian Music Awards a ajuns la cea de-a XI-a editie, iar dupa cum v-a obisnuit in anii ce au trecut, premierele, lansarile de videoclipuri si piese noi nu lipsesc. Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.

Vezi AICI nominalizarile RMA 2013!

Pe cine ai vrea sa mai vezi pe scena Romanian Music Awards 2013?

Citește în continuare