Skip to content

Primii artisti confirmati pentru Brit Awards

  • envelope icon

Brit Awards inca nu si-au anuntat nominalizarile pentru anul urmator, dar in schimb au anuntat artistii care vor urca pe scena sa faca show. Katy Perry si grupul Arctic Monkeys vor urca pe scena pe 19 februarie.

Arctic Monkeys au o istorie destul de incalcita cu premiile industriei muzicale britanice, dupa ce au refuzat in 2006 premiul pentru Breakthrough Act, iar in 2007 au trimis un mesaj parodie in care erau imbracati in personajele din Vrajitorul din Oz. Intr-un final, au acceptat in 2008 premiul, dar au facut-o in stilul personal, urcand pe scena in costume amuzante si rostind un discurs sarcastic, pe care organizatorii l-au exclus din transmisia pe tv.

Arctic Monkeys s-au bucurat de un super succes si datorita internetului, care a ajutat la cresterea fan base-ului dar si pentru ca muzica lor aduce din nou in atentia publicului post- punk-ul. Zilele acestea ii ascultam cu single-uri ca Why\’d You Only Call Me When You\’re High sau Do I Wanna Know. Showul va fi prezentat pentru a cincea oara de actorul James Corden, iar el va oferi castigatorilor noua statueta Brit Awards, cu un design realizat de Philip Treacy, cunoscut pentru palariile sale, inclusiv cea pe care a purtat-o Lady Gaga la Premiile Brit din 2010.

Katy Perry s-a aratat incantata si onorata de participarea la premiile care vor fi urmarite de peste 10 milioane de oameni:

It’s an honor to play at such a prestigious event where musicality shines at its brightest.

Anul acesta pe scena Brit Awards au urcat Justin Timberlake, Emeli Sande, Lana del Rey si Taylor Swift. Katy Perry a pregatit un super show la American Music Awards, unde s-a transformat in gheisa, pentru a interpreta cel mai nou single al ei, Unconditionally.

Ce ziceti, face show Katy Perry si la Brit Awards?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *