Skip to content

Primul material video cu WONDER WOMAN

Iata primul material video cu Wonder Woman:

 

Wonder Woman este o supereroina DC Comics pe care o vom vedea in curand in 3 productii: Batman vs Superman, Wonder Woman si Justice League. Filmul ce o are ca protagonista este regizat  de Patty Jenkins (Monster), prima femeie-regizor care se ocupa de un blockbuster Warner Bros si DC Comics. In costumul lui Wonder Woman intra actrita Gal Gadot (Fast and Furious) iar alaturi de ea mai apare si Chris Pine, in rolul lui Trevor, un ofiter al serviciilor secrete, care are o relatie cu supereroina. Totul a inceput cand acesta s-a prabusit peste locuinta razboinicei din Paradise Island iar printesa l-a salvat, apoi l-a urmat inapoi in America, sub un alter-ego.

Actiunea filmului are loc inainte de evenimentele din Batman v Superman: Dawn of Justice iar Diana/Wonder Woman si Steve Trevor in zilele noastre incercand s-o opreasca pe Circe, care manipuleaza oameni de stat de nivel inalt inca din Primul Razboi Mondial cu ajutorul lui Ares.

Iata si primul material video in care o putem vedea pe protagonista:

In distributie mai apar actorii Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya si Lucy Davis

Wonder Woman va intra in cinematografe incepand cu 23 iunie 2017.

Citește în continuare