Skip to content

Primul promo al ultimului sezon Entourage

Nu stiu cati dintre cititorii nostri urmaresc Entourage, sau ma rog, urmareau pana sa ia pauza asta mult prea lunga. Pentru aceia dintre voi care sunt cu serialul la zi si asteapta cu nerabdare sezon nou, avem o veste buna :).

Asteptarea se apropie de sfarsit. Peste numai doua luni de zile vom avea parte de premiera sezonului 8, care din pacate va fi si ultimul. Desi promo-ul nu ne arata scene din viitorul sezon, este unul reusit. Intr-un peisaj URBAN ii vedem pe baieti stand deasupra orasului in timp ce in background se aude piesa celor de la The Weeknd – High for This.

Promo-ul ne spune un singur lucru care este cat se poate de adevarat: It all begins and ends with your friends.

Eu abia astept noul sezon, mi se pare ca am asteptat mult prea mult…Oare Vince va fi arestat pentru posesie de cocaina? Va avea succes noul desen animat al lui Drama? Ce se va intampla cu mariajul lui Ari? Vom vedea in 24 iulie…

Va las in continuare cu promo-ul sezonului 8 si ca bonus vreau sa va aduc aminte de una din cele mai amuzante faze din tot serialul, care face parte din sezonul 5, episodul 5 (atunci cand baietii s-au bagat pe ciuperci :)) ).

 

Citește în continuare