Skip to content

Primul single Stefan Stan – You Give Me Love (feat Alex Velea)

Stefan Stan, castigatorul de la Vocea Romaniei a lansat prima sa piesa, o colaborare cu Alex Velea, prin care multumeste fanilor si celor care l-au votat.

 

You Give Me Love este o compozitie Smiley si Hahaha Production, asa ca asocierea cu Alex Velea era de asteptat. Totusi, cei doi par sa se completeze foarte bine, si piesa suna fain.

Am inceput sa lucram la piesa aceasta imediat dupa finala Vocea Romaniei, e o piesa la care Smiley se gandise de multa vreme si ceea ce a iesit sunt convins ca o sa va placa, a declarat Stefan.

Stefan Stan a inceput dupa castigarea primei editii a concursului Vocea Romaniei o serie de concerte prin tara: de Revelion in Piata Revolutiei, apoi la Craiova, Timisoara, Alba Iulia, Iasi si Barlad.

El nu numai ca a plecat acasa cu premiul de o suta de mii de euro si un album lansat de Universal Music Romania, Stefan Stan a devenit oficial artist al HaHaHa Production

Eu una l-am preferat pe Stefan Stan altor concurenti de la Vocea Romaniei, chiar daca se poate spune ca nu avea cea mai buna voce. Dar mi s-a parut ca are carisma, in timp ce Cristi Sanda si Iuliana Puschila, finalistii, mi se pare ca mai aveau nevoie sa stea pe la scoala inainte sa aiba cariera in muzica.

Ascultati piesa mai jos! PLAY!

Stefan Stan a inceput sa cante de la 10 si desi mama a cantat in tinerete, niciunul din parinti nu l-au sustinut in acest demers. In copilarie canta doar piesa “Enigmatici si cuminti”, dar nu a mers niciodata mai departe cu muzica. A fost nevoit sa munceasca de la 16 ani pe santier si a lucrat si intr-o fabrica de aparate de aer conditionat din cauza dificultatilor materiale.

La varsta de 34 de ani Stefan Stan cunoaste celebritatea datorita show-ului Vocea Romaniei , alaturi de un antrenor pe masura, Smiley, fiind votat de milioane de oameni si castigand marele premiu. 

Un alt concurent de la Vocea Romaniei care s-a lansat in muzica este Liviu Teodorescu, cel care a facut parte din echipa Moga si acum are o piesa LuKone si fostul sau mentor – Electronic Symphony.

Si pentru ca piesa e un featuring cu Alex Velea, bunul prieten al lui Smiley, puteti citi aici un interviu cu Velea luat cu putin timp inainte de finalul anului trecut. 

Ce ziceti de piesa lui Stefan Stan? L-ati votat la Vocea Romaniei?

Citește în continuare