Skip to content

Primul trailer ROBOCOP

Va povesteam inca de anul trecut ca ROBOCOP va avea parte de un remake iar azi avem si primul trailer.

Cam orice incercare de a face un remake dupa un film cult sau clasic e intampinata cu neincredere si proteste din partea fanilor care pun o intrebare cat se poate de indreptatita: chiar e nevoie de asa ceva?

RoboCop este un film de referinta din istoria SFului care a avut atata succes incat a fost transformat intr-o trilogie. Cel mai reusit insa este primul film din serie, din 1987, de a carui regie s-a ocupat legendarul Paul Verhoeven. De regia remake-ului se va ocupa brazilianul Jose Padila cel care a regizat celebrul film de actiune Elite Squad.

Povestea este aceeasi: intr-un viitor nu prea indepartat, in anul 2029, Alex Murphy, un cap de familie responsabil si un politist impecabil ce lupta impotriva coruptiei, este ranit in timpul unei misiuni si nu prea mai are sanse de supravietuire. Noroc cu oamenii de stiinta ai corporatiei OmniCorp care ii salveaza viata, transformandu-l intr-un fel de robot-politist.

Noul Robocop este suedezul Joel Kinnaman (The Killing) iar restul distributiei contine actori precum Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel sau Jennifer Ehle.

Sa vedem si trailerul filmului original:

Noua versiune ROBOCOP va avea premiera pe 7 februarie 2014.

Ati vazut campania virala a filmului?

Citește în continuare