Skip to content

Love is the Movement Workshop by Bruce & Istvan @ Moty Dance Studio

Doi coregrafi din baletul a doua televiziuni isi unesc forțele pentru un caz umanitar. Dragos Istvan dansator si coregraf al Baletului Dansez pentru Tine, Pro Tv si Cristian Bruce, dansator coregraf, vor sustine pe 25 iulie un workshop de dans cu scopul de a strânge fonduri pentru operația de salvare a lui Alexandru, un băiețel de 5 ani bolnav de sindromul Fanconi.
 
Workshopul este organizat de Moty Dance Studio în colaborare cu Pure Jatomic Fitness și va fi alcătuit din 2 class-uri de dans conteporan și fusion street jazz. 
 
Referințe coregrafi:
  • Dragoș Iștvan – Baletul PRO TV, dansator Antonia, Inna, Andra, Simley, solist balet Opereta Romana, Locul 1 Solo baieti la   Campionatul National de HipHop Romania 2013;
  • Cristian Bruce – Balet,  dansator si coregraf  la  Andreea Banica, Matteo, Corina,  solist balet Opereta Romana.
 
De ce un eveniment caritabil ?
 
Alexandru Vasile, în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat în septembrie 2012  cu insuficiență renală cronică stadiul IV terminal, secundar unei afecțiuni renale rare, care se numește sindromul Fanconi.
 
Din păcate soluția terapeutica este transplantul renal, care, având în vedere vârsta mică și boala rară, nu se poate efectua în România, fiind necesar un centru specializat în transplantul de organe la copii.
 
Costul acestei intervenți depășește cu mult posibilitățile financiare ale părintilor, de aceea ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment să adunăm la un loc persoanele dornice să contribuie la soluționarea acestei probleme.
 
Dacă nu puteți fi prezenți la eveniment, îl puteți ajuta pe Alexandru să strângă banii necesari operației ce îi poate salva viața, donând în următoarele conturi deschise pe numele Vasile Serban-Radu-Alexandru, la Banca Transilvania: 
  • Cont in lei: IBAN RO90 BTRL RONC RT02 1402 9701
  • Cont in euro: IBAN RO40 BTRL EURC RT02 1402 9701
  • SWIFT: BTRLRO22 
Moty Dance Studio va invita la Workshopul LOVE THE MOVEMENT sustinut de coregrafii ISTVAN & BRUCE ! 
Toti banii adunati la acest workshop vor fi donati in scop caritabil !  Together we can make it happen ! 
 
Atât iubitorii dansului, cât și persoanele dornice să se alăture acestui eveniment caritabil sunt așteptate  pe 25 iulie, începând cu ora 13:00, la sala Pure Fitness din AFI Palace Cotroceni, etaj 1. 

 

Citește în continuare

Kick Ass - 3 spoturi noi

Daca ti-a placut Kick Ass, si sunt slabe sanse ca raspunsul sa fie negativ, atunci cu siguranta ca astepti cu nerabdare si continuarea. Incepand cu data de 16 august Kick-Ass,…

Citeste mai mult