Skip to content

Printul Louis implineste astazi 3 ani. Parintii sai, ducii de Cambridge Kate si William, au facut publica o noua fotografie cu mezinul familiei

Fotografia a fost realizata de Kate, mama printului Louis, la palatul Kensington, resedinta familiei din Londra. Pustiul se afla pe o bicicleta si are in spate un ghiozdan. Mama sa i-a facut fotografia in prima zi de gradinita a lui Louis, la putin timp dupa ce au plecat de acasa.

Printul Louis este al cincilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Urmeaza zilele de nastere ale fratilor sai mai mari. Printesa Charlotte va implini sase ani luna viitoare, iar George, primul nascut, va implini opt ani in luna iulie.

Anul acesta, cei trei copii au primit in familia lor un nou membru – un pui de cocker spaniel oferit de  fratele ducesei care are propria canisa de cockeri ca un crescator profesionist.

Cainele e inrudit cu Lupo, precedentul cocker al printilor care a decedat anul trecut dupa noua ani de cand era alaturi de printul William. El este copilul de 8 luni al uneia dintre catelusele nascute odata cu Lupo, pe nume Luna.

Saptamana aceasta, si bunica printului Louis si-a aniversat ziua de nastere. Suverana a implinit 95 de ani. Are un privilegiu aparte, Regina Elizabeta isi poate sarbatori ziua de nastere de doua ori intr-un an: acum, in aprilie si inca o data, la vara, in iunie.

Citește în continuare