Skip to content

Program METALHEAD Meeting 2014 bis si ultimele noutati

  • envelope icon
METALHEAD Meeting 2014 bis isi va deschide portile incepand cu orele 16.30, in data de 27 septembrie, concertele urmand sa inceapa la orele 17.00 si sa se incheie in jurul orei 1.00.
 
 
Ordinea trupelor care vor urca pe scena este urmatoarea:
    Tiarra (Ro)
    Profane Omen (Fi)
    Bloodway (Ro)
    Hatesphere (Dk)
    GOD (Ro)
    Finntroll (Fi)
    Paradise Lost (Uk)
 
Pana atunci, va reamintim ca mai sunt doar doua saptamani de presale, in care biletele se pot cumparata la pret redus, din data de 21 septembrie acestea urmand sa se scumpeasca. Preturile biletelor sunt urmatoarele:
 
Acces General: 
– 80 de lei
– 100 lei (dupa 21 septembrie)
 
Golden Circle
– 110 lei 
– 130 lei (dupa 21 septembrie)
 
De asemenea, Metalhead ofera fanilor si posibilitatea de a se intalni cu trupele preferate, in cadrul festivalului de la Arenele Romane. Biletele MEET&GREET au fost puse in vanzare si costa 199 de lei. Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival. Biletele MEET&GREET pot fi cumparate exclusiv din Reteaua IaBilet si de pe www.iabilet.ro.
 
O alta veste buna este ca si acestei editii a festivalului i se alatura bunii prieteni de la Blackhawk, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil, totul intr-un spirit cat mai rock! Concertele metal din Romania nu mai sunt la fel de cand exista ei, atmosfera a trecut la un cu totul alt nivel. Ne inspira prin ce fac, le multumim ca ne sustin si de aceasta data.
 
“Am spus-o si o repet: muzica rock are puterea de a schimba lumea. Este o reala onoare pentru mine sa fiu printre oamenii prezenti la METALHEAD Meeting, plec mereu acasa cu o lectie invatata de la ei. Ei sunt dovada vie ca DA! SE POATE! Ma impresioneaza de fiecare data prin bun simt si solidaritate, prin comportamentul de nota 10, cum vezi la marile concerte din afara tarii. Construim impreuna o comunitate unita, exemplara pentru multi. Ma bucur ca existati!” declara Andrei Irode, Director Blackhawk Romania. 
 
Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Posta Romana etc..). Organizatorii introduc si o noua oferta, exclusiv pe iabilet.ro, unde puteti plati si prin factura Vodafone, contravaloarea biletelor urmand sa se regaseasca pe factura de mobil.
 
METALHEAD Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de “METALHEAD 10 ani”, editie ce va avea loc in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupele ce vor concerta la acesta editie sunt PARADISE LOST, Finntroll, GOD, Hatesphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra.
 
Ne vedem pe 27 septembrie la Arenele Romane!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *