Skip to content

Program Teatrul de Sufragerie

 Teatrul de Sufragerie anunta cele doua piese de teatru care se vor juca in zilele de vineri si sambata.

  • Vineri 11 octombrie, ora 20.30 – MORRISON. POEME PE INTUNERIC
Premiul special al juriului, pentru valoarea emoțională a experimentului artistic la Iasi Fringe Festival 2013
 
Sunt lucruri pe care le stim si lucruri pe care nu le stim, si intre ele exista usi


3 actori, o chitara, Jim Morrison. Tu doar închide ochii și citește. Nu în afară, ci înăuntrul tău. Asculta si calatoreste.
 
Meda Victor, Bogdan Nechifor, Razvan Ropotan si Alin Voitescu te asteapta la un spectacol de teatru senzorial  in care poezia lui Jim Morrison se rosteste si traieste in tine.
 
Spectacolul este realizat de Citit In impreuna cu Teatrul de Sufragerie din contribuția personală a artiștilor, de aceea avem nevoie de sprijinul vostru ca el să continue. Ajungi la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau pe fotoliu, e cald, e viu, e colorat. Esti tu. Apoi, te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Doar ţie si celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?
 
Durata spectacol: 60 minute
Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, (zona Parcul Cismigiu/Str. Berzei), tel: 07
Pret bilet : 40 lei/persoana (ceaiul din partea casei)
 
  • Sambata 12 octombrie 2013, ora 20.30 – POVESTE DIN TARA DE FOC GRACIAS A LA VIDA cu Clara Flores Aquilera
Un one woman show despre o călătorie interioară în care vă fi vorba despre legătura dintre formă de relief şi caracter, despre absenţa iubiri, despre dificultatea de fi tu însuţi, despre începutul sfârşitului, despre visurile eroice alternate cu cele erotice, despre amintirea primului bal, despre viaţa.
 
Un spectacol sensibil si vibrant de teatru muzica si dans in interpretarea actritei :
 
Clara Flores Aguilera (Marele Premiu la Gala Hop 1999)
Scenariul : Rodrigo Rene Flores
Texte de : Eduardo Galeano, Pablo Neruda, Isabel Allende, Rodrigo Garcia
Muzica : Violeta Parra, Inti-Illimani, Astor Piazzolla
 
Un spectacol independent gazduit de Teatrul de Sufragerie. Ceaiul casei din ghimbir proaspat,  iasomie, scortisoara si cardamon din partea casei. Pret intrare: 35 lei/persoana
 
Participarea in limita a 20 de locuri disponibile. Pentru bilete si detalii  [email protected], bilete online www.iabilet.ro. Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Tel: 0734.397.375. 
 
Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, sau chiar pe un fotoliu, E cald si colorat si vesel. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie si prajturi de casa.  
 
Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?
 

Citește în continuare