Skip to content

Puya lanseaza 6 piese noi (preview EP Maidanez)

  • envelope icon

Puya impreuna cu Scandalos Music si MusicExpertCompany lanseaza exclusiv pe iTunes primul E.P. (Extended Play) din cariera artistului, ce va purta chiar numele deja celebrei piese Maidanez.

Maidanez E.P. va contine 6 piese nou noute, colaborari cu artisti ca Doddy, Alex Velea, Don Baxter, Mahia Beldo, Violet si Posset. Printre acestea se afla si viitoarele single-uri Klandestin (Dollar Bill) al lui Doddy si Baga bani al lui Puya.

Ca noutate, din respect pentru fanii lui, Puya le ofera acestora posibilitatea de a realiza ei insisi acest mini album. Maidanez E.P. va contine piesele ce vor obtine cele mai multe voturi sub forma de Like-uri pe care fanii le vor da fragmentelor publicate pe paginile de Facebook Scandalos Music (facebook.com/ScandalosMusic), MusicExpertCompany (facebook.com/MusicExpert) si PuyaOficial (facebook.com/puyaoficial), precum si pe site-ul oficial al artistului, puyaoficial.ro.

Entuziasmat, artistul a declarat: Ma bucur ca am prins si epoca in care nu doar artistul, managerul sau casa de discuri aleg piesele urmatorului album. Sunt foarte curios daca se potrivesc alegerile facute de voi cu cele facute de noi.

Data lansarii E.P.-ului va fi anuntata ulterior. Pana atunci, hai sa ascultam cele opt preview-uri, inclus hit-single-ul Maidanez. 

Praf – cu Alex Velea

Obisnuiam – cu Doddy

Kontrol

In lumina reflectoarelor – cu Mahia Beldo

Alergare – cu Doddy

Nu muncesti si stai acasa

Baga bani – cu Don Baxter

Klandestin (Dollar Bill) – Doddy cu Puya

In era in care foarte putini sunt cei care mai cumpara CD-uri, ne bucuram ca Puya a ales sa lanseze acest EP pe iTunes, este o strategie prea putin folosita in Romania pana acum, insa drumurile se deschid usor, usor.

Nu uitati ca puteti vota prin LIKE-uri pe Facebook-ul lui Puya. Daca tot sunteti pe Facebook, nu uitati sa dati un LIKE paginii noastre de Facebook!

Recent, Puya, Connect-R, Smiley, Alex Velea, Andra si multi altii au lansat un videoclip special impreuna: E soare si pe strada ta. Despre ce este vorba? Vezi AICI!

Care este topul vostru pentru piesele de mai sus? 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *