Skip to content

Qreator transmite azi live piesa de teatru „Freak Show”, un one-man-show in regia si interpretarea lui Florin Piersic Jr.

In seria de evenimente create pentru a compensa inchiderea teatrelor si a cinematografelor, Qreator transmite live astazi pe pagina sa de facebook (aici), spectacolul “Freak Show”, un one-man-show, în regia și interpretarea lui Florin Piersic Jr.

Spectacolul incepe la ora 19.30, dureaza 95 de minute si nu va putea fi vizionat dupa incheierea transmisiunii live.

Freak Show este o piesa care arata versatilitatea si talentul lui Florin Piersic Jr in multe laturi artistice: a scris piesa, a regizat-o, iar spectacolul il prezinta intr-o trecere de la un personaj la altul cu transformari dramatice pentru fiecare

Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau professor si lista continua pentru ca Florin Piersic Jr interpreteaza 12 personaje in acest one man show care a avut premiera in 2013.

Spectacolul aminteste de constructia piesei “Sex, Drugs and Rock’n Roll” cu care Florin Piersic Jr a castigat premiul UNITER si recunoasterea breslei la debutul carierei sale.

Initial Freak Show a fost gandit pentru doi actori si a avut ca baza de selectie a tipologiilor 20 de personaje, dar a ajuns la prima vizionare intr-un singur actor si mai multe personaje pentru ca regizorul Florin Piersic Jr a fost interesat si de dinamica spectacolului, precum si de captarea interesului publicului. De altfel, unul dintre personajele din prima versiune a spectacolului a fost schimbat tocmai pentru a capta mai bine atentia audientei.  

Regizorul Florin Piersic Jr mai are in palmares intre timp si alte spectacole. Anul trecut a montat la Timisoara spectacolul “Frati”, dupa un text de Dave Williams, in care joaca alaturi de actorii timisoreni Matei Chioariu, Alexandru Pintea, Marko Adzic, Bogdan Spiridon.

In ultimii ani, pe Florin Piersic Jr l-a putut vedea o lume intreaga in productia americana “Comrade Detective”, aflata pe platforma Amazon; a castigat un premiu Gopo pentru cel mai bun actor pentru filmul “Quod Erat Demonstrandum” (in 2015) si a mai fost nominalizat la aceeasi categorie pentru “Calatoria lui Gruber” in 2010. La inceputul acestui an a filmat la Bucuresti, alaturi de Michael Keaton pentru „The Asset” care va avea premiera anul viitor.

Qreator – Home Together Edition este un program cultural virtual, gratuit, prin care in fiecare saptamana sunt gazduiti artisti intr-o serie de evenimente online, exclusiv pe Facebook Qreator.

Participarea la evenimentul online nu presupune niciun cost din partea spectatorilor. Spectacolul din aceasta seara incepe la ora 19.30 si il puteti urmari aici.

Citește în continuare