Skip to content

Quentin Tarantino a renuntat la The Movie Critic ca fiind al 10-lea si ultimul sau proiect. Pelicula era gata sa intre in productie cu Brad Pitt protagonist

Tarantino voia sa-l aiba ca protagonist principal pe Brad Pitt, ceea ce ar fi marcat a treia lor colaborare dupa Inglourious Basterds si Once Upon a Time in Hollywood. Existau zvonuri ca ar putea participa multi actori din distributiile filmelor sale anterioare, iar Sony se pregatea sa realizeze filmul.

Publicatia Deadline spune ca Tarantino si-a rescris scenariul, ceea ce a intarziat inceperea productiei, dar pe parcursul muncii a decis ca nu acesta va fi ultimul sau film. Regizorul a anuntat cu multi ani inainte ca va face doar 10 filme in cariera sa.

Nu e prima data cand Tarantino se razgandeste la momentul in care un proiect e antamat si aproape de a intra in productie. In urma cu ceva ani a renuntat la The Hateful Eight dupa ce a dat scenariul sau unui mic grup de actori, iar unul dintre ei l-a impartasit cu reprezentantul lor. Curand, acesta a fost copiat, iar schita a fost distribuita in tot orasul si pe internet. In ceea ce priveste The Movie Critic surse apropiate regizorului au declarat ca acesta s-a razgandit si ca se intoarce la plansa de desen pentru a se gandi la ce va fi acest ultim film.

Proiectul „The Movie Critic” a capatat un mare avant dupa ce greva SAG-AFTRA s-a incheiat, cand a fost anuntat ca Pitt se va alatura filmului, cu speranta de a incepe filmarile in 2024. La Cannes anul trecut  Tarantino a spus ca filmul sau este plasat in California in 1977 si ca „se bazeaza pe un tip care a trait cu adevarat, dar nu a fost niciodata cu adevarat faimos, iar el obisnuia sa scrie recenzii de film pentru un ziar porno.”

Citește în continuare