Skip to content

Rag n Bone Man – Grace, Freedom (live)

Rag \’n\’ Bone Man si-a lansat de curand primul album de studio, iar printre piesele pe care Human le include se numara si Grace. Cantaretul britanic a venit cu o versiune stripped down a acestei piese special pentru cei de la VEVO, iar rezultatul ne da fiori.

 

 


De altfel, chiar inainte aparitiei discului, Rag \’n\’ Bone Man a oferit online cateva dintre piesele pe care le gasim pe acest album pentru a ne face o idee despre ce vom putea asculta pe Human. Nu putem decat sa apreciem ca artistul britanic a reusit sa aduca blues si soul pe radio si in playlisturile noastre. In plus, cantaretul a fost prezent si la BBC Live Lounge, unde il putem asculta cu Human, dar si cu un super cover dupa Beyonce – Freedom. 

Despre Rag \’n\’ Bone Man puteti afla mai multe aici, cantaretul a primit deja votul criticilor muzicale din Marea Britanie si, in plus a ajuns si in topurile de la noi. Daca vreti il sa vedeti live aveti sansa chiar in aceasta toamna, cand va veni si in Romania. Daca inca nu ati pus mana pe primul sau album full, puteti sa va faceti o idee ascultand Skin si varianta initial a piesei Grace.

Ce ziceti de muzica lui Rag \’n\’ Bone Man?

Citește în continuare