Skip to content

Ray Jams feat. Rocks & Mario V – Gloria (single nou)

Ray Jams, Rocks si Mario V. lanseaza single-ul “Gloria cu ajutorul casei de discuri Cat Music! Ar putea fi hitul verii?

 

Single-ul “Gloria” vorbeste despre drumul unui artist si despre dificultatile pe care le intampina, despre placeri si neplaceri, despre agonie si extaz, despre castiguri si pierderi, despre oras si despre agitatia de zi cu zi. Si toate acestea sunt personificate sub forma unei femei pe nume Gloria.

Am inceput sa lucram la piesa, pe la sfarşitul anului 2012. Piesa a luat nastere dintr-o simpla joaca, in urma unei discutii comico-filosofice cu Rocks… Nimeni nu ti-a spus cat de greu o sa fie… sa atingi gloria / Drumul pana acolo e o mare nebunie, dar iubesti euforia, declara Ray Jams.

Instrumentalul a fost realizat de catre Ray Jams, muzica a fost compusa de Rocks si Mario V, versurile sunt scrise de catre cei trei artisti, iar de lyric video s-a ocupat Anton Valentin.

PLAY!

Pe Rocks, vocea care da viata refrenului, unii dintre voi s-ar putea sa o cunoasteti sub denumirea de Roxy Rocks, ea aflandu-se, cu cativa ani in urma, in componenta trupei Heaven sau, poate, din videoclipul piesei “Mr. Right”, primul ei single.

Rocks s-a retras din showbiz, dar ramane, in continuare, una dintre vocile de top, cel putin in cartile mele. Despre Mario V pot spune ca este minunat sa colaborez cu el, fiind un artist pe care l-am admirat, inca din clipa in care l-am auzit pe refrenul piesei “Strazile”, feat-ul cu cei de la B.U.G. Mafia” , adauga Ray Jams despre line-up-ul artistic de pe Gloria.

LIKE it?

Citește în continuare