Skip to content

Recenzie Leon Bolier @ TrancENDance, Studio Martin (poze, video)

Leon Bolier, unul dintre cei mai bine cotati artisti trance ai momentului a mixat vineri, 23 septembrie 2011, in deschiderea unui nou sezon TrancENDance in clubul Studio Martin din Bucuresti.

La fata locului s-a aflat Madalin Rosioru care, avand in vedere ca eu nu am reusit sa ajung in timp util la Bucuresti, mi-a povestit tot ce s-a intamplat cu lux de amanunte de la evenimentul care i-a adunat sub acelasi acoperis pe headliner-ul Leon Bolier, romanii Snatt & Vix, Narayan si Waterspark.

Primele beat-uri au fost cele ale lui Waterspark. Acesta a incalzit atmosfera si a predat stafeta undeva aproape de miezul noptii duo-ului trance romanesc Snatt & Vix. Baietii si-au facut treaba bine, asa cum ne-au obisnuit, lasand butoanele lui Leon Bolier la ora 1:30.

Snatt & Vix:

Setul lui Leon Bolier a fost genial, original si foarte energic. Parintele conceptului Streamlined a avut o selectie de piese extraordinara. A inceput cu cateva melodii necunoscute, ID-uri – cum imi place mie sa spun, printre care si The Peacemaker si The Lovemaker, track-urile de pe urmatorul EP al acestuia. Putem asculta The Lovemaker urmarind totodata cateva imagini cu atmosfera de vineri din Studio Martin. Live footage-ul a fost incarcat aseara de Leon Bolier pe canalul sau oficial de YouTube.

A continuat apoi cu ciocane precum Vengeance Vengeance, Cosmic Gate – The Theme, Above & Beyond – Sun & Moon, Beatservice – Outsider si un remix pentru Armin van Buuren – Mirage, necunoscut inca. A mai pus si alte piese proprii precum 2099, Cape Town, precum si clasice ca Ocean Drive Boulevard sau The Plan (Leon Bolier Remix), cea din urma la cererea fanilor prezenti la eveniment.

S-au mai auzit pe final si Shogun – Skyfire sau Ferry Corsten vs. Armin van Buuren – Brute, piesa al carui videoclip il putem vedea accesand articolul de acum cateva zile.

Din pacate, la eveniment nu au fost atat de multi fani. Leon Bolier este genul de artisti care merita un club plin pana la refuz, ceea ce nu s-a intamplat. Din fericire de aceasta data, toti cei prezenti erau fani infocati care nu au stat nicio secunda intr-un loc si au dansat pana la sfarsitul serii. In incheiere a mixat Narayan, un tanar dj care promite.

Sunt curios sa aud parerile celor care au fost vineri in Studio Martin. Pana atunci, stiati ca avem un interviu exclusiv cu Leon Bolier?

Citește în continuare