Skip to content

Remember: Stigma – Jumatate tu, jumatate eu

Jumatate tu, jumatate eu/ Credeam ca vom fi impreuna mereu/ Jumatate eu, jumatate tu/ Eram doar al tau erai in sufletul meu.

Cam asa suna refrenul piesei de care ne amintim azi. Este vorba despre trupa Stigma si videoclipul Jumatate tu, jumatate eu.

Proiectul Stigma a aparut cand doi tineri veniti din Satu Mare au castigat concursul „Tu poti fi vedeta” organizat de casa de discuri A&A Records. Primul album lansat de Cornel si Emanuel s-a numit Atat de real si a fost lansat in 1999. Cativa ani mai tarziu instrumentistii Kuki, Otto, Ursu si Norbi s-au alaturat trupei.

Emanuel a plecat din Stigma in 2002 si a inceput o cariera solo de succes care a durat vreo patru ani. Locul de vocalist al trupei a fost luat de Claudiu Mirica in 2003. Acesta a iesit din proiect in 2005.

In 2007, cel care a tinut proiectul in picioare, Cornel Sorian a plecat din tara iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de Stigma. In prezent el este compozitor si chitarist al trupei englezesti Ooberfuse.

Singleul Jumatate tu, jumatate eu a fost inclus pe albumul Hotel de mii de stele lansat in 2001. Printre alte hituri lansate de Stigma de-a lungul timpului va amintim: Dragostea-i nebuna, Zi-mi noapte buna si Fraier.

Stigma a fost unul dintre proiectele pop-rock care a avut sound dragut si cred ca piesele lor suna bine si acum. De ce va aminteste piesa asta?

Citește în continuare