Skip to content

Un resort din Maldive cauta o persoana pasionata de carti si lectura pentru libraria din interiorul complexului. Aplicatii pana pe 15 august. Libraria se afla pe insula Kunfunadhoo din Oceanul Indian, unde regulile sunt destul de simple: fara pantofi si fara stiri

Un resort din Maldive cauta o persoana pasionata de literatura, aventuroasa si creativa, care poate lucra in picioarele goale pentru libraria pe care complexul o ofera turistilor, Barefoot Booksellers.

Libraria se afla pe insula Kunfunadhoo din Oceanul Indian, unde regulile sunt destul de simple: fara pantofi si fara stiri, pentru a-si incuraja oaspetii sa se reconecteze la natura.

Proiectul apartine Ultimate Library, o retea creata pentru a oferi biblioteci personalizate pentru hoteluri, statiuni si resedinte private din intreaga lume, astfel incat turistii sa se simta bine.

Librarul care va lucra aici trebuie sa stie sa ofere recomandari de carti personalizate, sa prezinte oferta, dar sa se ocupe si de contabilitate si gestionarea stocurilor, fiind nevoie de cineva cu putina experienta in zona vanzarilor de carti sau de reviste , care sa fie si vorbitor fluent de limba engleza.

Pentru aceasta pozitie deschisa, cazarea pe insula este oferita gratuit si toate mesele sunt incluse, iar librarul poate accesa sala de sport, centrul spa si sporturi acvatice precum scufundarile, iar personalul are propria plaja privata. Salariul de baza este de 750 de dolari pe luna, dar are posibilitatea sa isi creasca veniturile prin activitati suplimentare, ca ateliere sau cursuri legate de carti pentru turisti.

Proiectul acestei librarii a inceput in 2018, cand compania Ultimate Library a facut echipa cu statiunea de lux Soneva Fushi pentru a aduce prima librarie pop-up in Maldive, Barefoot Booksellers.

Majoritatea cartilor recomandate fac parte din viata insulelor, de la scufundari pana la istorie. Totodata, exista o serie de carti despre sustenabilitate si despre cum putem ajuta la protejarea vietii oceanice, dar si literatura contemporana.  

Contractul este pentru un an de zile si incepe in luna octombrie 2022, iar aplicatiile sunt deschise pana in data de 15 august 2022. Toate detaliile despre proiectul Barefoot Booksellers si oferta lor sunt disponibile aici.

Citește în continuare