Skip to content

Retro Party, concerte The Mob si Classic Beat Orchestra @El Comandante Primer

 El Comandante Primer ne propune o serie de evenimente interesante in zilele urmatoare, Retro Party in week-end dar si doua seri de muzica live cu The Mob, marti, 13 martie si Classic Beat Orchestra, joi 15 martie. 

Retro Party
Moda veche nu o sa moara niciodata! Asa cum nici energia muzicii retro nu o sa dispara!
Asa ca cel mai bine ne vedem in El Comandante Primer pentru a ne aduce aminte de acele vremuri trecute. Dar nu oricum, cu un fundal sonor de calitate oferit de Dj Eko si cu un shot din partea casei! Intrare 10 lei.
 
Info& rezervari: 0729 733 042
 
The Mob- Marti 13, o seara norocoasa sau ghinion pur?
The Mob inseamn Stefan – vocal, Razvan – chitara, Dande – chitara-bas, Sorin – pian si Andrei – tobe.
 
Specialitatea casei este reprezentata de petrecerile explozive si pline de energie pe care le-au consacrat incepand cu primele luni ale anului 2011, cand show-urile live ale trupei au devenit atractia serii in cele mai frecventate cluburi ale capitalei.
 
Pe The Mob ii puteti asculta marti, 13 martie in El Comandante Primer, dupa ora noua seara. Suportul pentru artisti este 10 lei, iar daca doresti sa iti rezervi locul o poti face la 0729 733 042 
 
Classic Beat Orchestra
Cand spui muzica clasica iti si imaginezi o sala de concerte in stil baroc cu o gramada de oameni stand cuminti pe fotoliile de spectacol, contempland auditiv armoniile secolelor trecute intr-o usoara stare de toropire. Dar ceea ce se va intampla joi, 15 martie dupa noua si jumatate seara, El Comandante Primer este altfel. Este vorba despre Classic Beat Orchestra.

“Noi, cei 9 tineri studiosi la Conservator, ne-am gandit ca muzica clasica poate suna si altfel. Atat de “altfel”, incat sa te ridice de pe scaun si sa dansezi in ritmurile de etno-jazz, dub-step, reggae , sa vibrezi rock, sa te simti in contemporaneitate, dar sa redescoperi frumusetea dulcelui stil clasic. Asa ca ne-am lasat costumele sobre acasa, dar am luat cu noi instrumentele traditional clasice, pianul, vioara, violoncelul si le-am imbinat cu sonoritatile moderne ale tobei, chitarii electrice, chitarii bass si sampler-ului.
Nu cantam dupa ureche, nici vorba de play-back, facem cu adevarat muzica, pentru ca aceasta este profesia noastra. Pe scena improvizam, intuim, urmam spontan teme si armonii, toti suntem solisti la un moment dat si ne vine usor pentru ca vorbim aceeasi limba, cea a notelor muzicale.”
 
Asadar, ne vedem joi, 15 martie dupa nouaa si jumatate seara la un concert cu totul altfel.
Info& rezervari: 0729 733 042
 
 
Retro Party, concerte The Mob si Classic Beat Orchestra sunt urmatoarele evenimente din El Comandante Primer! Pentru mai multe detalii poti arunca o privire si pe afisele de mai jos.
 
Tu la care te duci?
 

Citește în continuare