Skip to content

In rezolutiile pentru 2020 ati putea introduce practicarea unui sport: echitatia va modeleaza corpul, mintea si va invata sa comunicati mai bine

Echitatia modeleaza corpul, mintea si ne ajuta sa comunicam mai eficient tocmai pentru ca in timpul antrenamentelor nu suntem niciodata singuri, ci avem un partener caruia trebuie sa ii castigam increderea, prietenia si pe care ne putem baza.

Echitatia lucreaza partea inferioara a corpului, imbunatateste postura, scade nivelul de stres si creste stima de sine

Recomandat atat copiilor, cat si adultilor, acest sport necesita echipament si instructaj special. Este important sa fiti supravegheati la inceput de un instructor care sa va invete tehnicile corecte pentru a va putea bucura pe deplin de acest sport.

Copiii care practica echitatia se dezvolta fizic, dar si psihic mult mai armonios, au abilitati mai bune de comunicare si sunt mai increzatori in ei insisi. La fel se intampla si in cazul adultilor, care vor gasi in echitatie cel mai potrivit sport contra stresului.

Practicata regulat, echitatia ne lucreaza si corpul, intocmai ca orice alt antrenament fizic: tonifiaza musculatura picioarelor, a abdomenului, a spatelui, dar si a bratelor. In plus, acest sport este potrivit si articulatiilor, imbunatatind totodata postura, concentrarea, atentia si simtul echilibrului.

Unde puteti face echitatie in Bucuresti si imprejurimi

Pentru a practica acest sport, este nevoie de un spatiu mai mare, de preferat in natura. In Bucuresti si imprejurimi aveti la dispozitie cateva astfel de centre de echitatie.

Scoala de echitatie Pony Express Bucuresti

Adresa: Strada Horia Closca si Crisan nr.1 bis, Bucuresti
https://www.facebook.com/pg/ponyexpressbucuresti

Scoala de echitatie Pony Express ofera cursuri de echitatie pentru adulti si copii, indiferent de nivel, incepator sau avansati/performanta. In plus, pentru cei familiarizati deja cu acest sport, scoala organizeaza plimbari calare prin padure.

Clubul de echitatie Equestria

Adresa: Str. Hipodromului FN Tancabesti, comuna Snagov
https://www.equestria.ro

La numai 17 km de Bucuresti, Clubul de echitatie Equestria ofera servicii de calarie, potrivite tuturor, indiferent de varsta sau nivel.

Centrul de echitatie Hai Pe Cai – Bucuresti

Adresa: Intrare din Str. Emil Racovita pe malul lacului Saulei, Pipera, Voluntari
www.haipecai.com

Centrul de echitatie Hai pe Cai se afla pe malul lacului Saulei, intr-un cadru modern amenajat, acoperit, cu 17 boxe pentru cai, beneficiind de un spatiu in care puteti calari, relaxandu-va si admirand peisajul. Centrul ofera sedinte si lectii de echitatie pentru copii si adulti, organizand si iesiri in padurea din apropiere.

Agrement Cai – Echitatie

Adresa: Localitatea Cozieni, Str. Intrarea Fermei, judetul Ilfov, Waze: Legenda Cailor  
http://agrement-cai.ro

Oferta centrului de echitatie din Cozieni include atat cursuri de baza, pentru copii si adulti, cat si sedinte de echitatie de performanta.

Club de echitatie Cavalcada Bucuresti

Adresa:  Bulevardul Eroilor 79, Voluntari 077190
http://cavalcada.ro/

Clubul de echitatie Cavalcada se afla aproape de Voluntari. Aici puteti veni cu cei mici pentru cursuri de echitatie sau va puteti bucura chiar voi de acest sport.

Citește în continuare