Skip to content

Noi imagini din Joker: Folie à Deux cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga. Filmul are premiera in octombrie 2024

Regizorul Todd Phillips s-a gandit sa faca un cadou special fanilor DC de Craciun si a publicat noi fotografii din Joker: Folie à Deux cu Joaquin Phoenix si Lady Gaga.

„Va doresc tuturor o sarbatoare fericita si un an nou frumos”, a transmis Phillips pe Instagram alaturi de cele doua imagini.

In cel de-al doilea film din serie, Phoenix isi reia rolul lui Joker caruia i-a dat viata in filmul din 2018. Lady Gaga se alatura filmului in rolul lui Harley Quinn. In prima fotografie pe care a facut-o publica Todd Phillips, Jokerul lui Phoenix este incarcerat, in timp ce in cea de-a doua fotografie se vede Harley Quinn a lui Gaga privindu-l pe Joker, care are machiajul sau caracteristic.

Lady Gaga a preluat rolul lui Harley Quinn, care fusese interpretat de Margot Robbie in filme precum Suicide Squad (2016), Birds of Prey (2020) si The Suicide Squad (2021).Robbie si-a exprimat bucuria ca personajul Harley Quinn va continua sa traiasca.

„Ma face atât de fericita, pentru ca am spus de la inceput ca tot ce imi doresc este ca Harley Quinn sa fie unul dintre acele personaje, asa cum, precum Macbeth sau Batman, trece mereu de la un mare actor la altul”, a declarat Robbie pentru MTV News in 2022.

Ea a continuat: „Este o mare onoare sa fi construit o fundatie suficient de puternica pentru ca Harley sa poata fi acum unul dintre acele personaje pe care si alti actori au ocazia sa incerce sa le joace. Cred ca va face ceva incredibil cu ea”.

Din distributia sequel-ului mai fac parte Catherine Keener, Brendan Gleeson si Zazie Beetz.

Filmul e programat sa aiba premiera in octobrie anul viitor.

Citește în continuare