Skip to content

Rihanna canta la BRIT Awards

  • envelope icon

Rihanna e inca unul dintre artistii confirmati sa urce pe scena BRIT Awards, iar momentul nu e deloc surprinzator daca ne gandim ca Miss Fenty tocmai a lansat un nou album si trebuie sa il promoveze. 

 

Nu e prima oara cand Rihanna canta la premiile britanice, a mai facut-o in 2008, 2011 si 2012, iar de data aceasta cu siguranta o vom asculta cantand Work, primul single lansat de pe albumul ANTI. 

Noul album al Rihannei a aparut dupa mai multe amanari, iar momentul lansarii nu a decurs asa cum ar fi trebuit. TIDAL da vina pe Universal pentru ca tracklistul ar fi scapat pe net si au fost obligati astfel sa il lanseze oficial, pe cand cei de la casa discuri acuza ca intreaga poveste o nebunie. Unele voci spun ca totul ar fi fost pentru a atrage atentia asupra discului pentru ca ANTI e complet diferit fata de ceea ce a facut Riri pana acum. Discul Rihannei e orientat mai degraba spre R&B si departe de zona de dance si hituri bune de club pe care ea le lansa de obicei, ceea ce a atras pe de o parte aprecieri si pe de alta critici, unii spunand ca de fapt Riri si-ar fi dorit sa faca orice altceva decat sa inregistreze acele piese. 

Rihanna se alatura celor deja anuntati ca vor urca pe scena BRIT Awards, iar noi suntem curiosi sa vedem cine va pleca acasa cu ce premiu, dupa ce am vazut lista nominalizatilor

Credeti ca il aduce si pe Drake la Londra? 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *