Skip to content

Rihanna feat Jay-Z – Talk That Talk (piesa noua)

Rihanna si Jay-Z au colaborat din nou pentru o noua piesa a artistei din Barbados – Talk That Talk. Sa nu uitam ca ei au inceput colaborarea cu mega-hitul Umbrella, una dintre cele mai cunoscute piese din ultimii 10 ani!

Ca sa intelegem cat de importanta este colaborarea dintre Rihanna si managerul si mentorul ei, Jay-Z, titlul noului album al cantaretei este dat de piesa asta: Talk That Talk.

Cred ca e fair sa ascultam piesa inainte de alte detalii – trebuie sa stiti ca a fost produsa de Stargate si scrisa de Ester Dean! Sunt sigur ca va fi un single si un hit!

Varianta e necenzurata insa presupun ca pe album nu va avea atat de multe f&*k-uri, este mid-tempo condusa de o tema cu tobe, la fel ca Rude Boy. Dupa ce am auzit primul refren mi-am dat seama ca o sa fie un monster-hit. Nu a fost nevoie sa ajung mai departe, desi am ascultat-o de doua ori.

Dupa mega-succesul We Found Love, Rihanna a lansat zilele trecute al doilea single – You Da One, o piesa ceva mai slaba. Asta e o revenire spectaculoasa si cred ca vom avea vanzari record pentru single-ul asta, cand va fi lansat.

Albumul Talk That Talk (aveti un preview AICI) va aparea pe 21 noiembrie si deja au inceput sa scape piesele pe net. Le vom posta si noi in zilele care urmeaza.

Mai are sens sa intreb daca va fi HIT piesa asta? Cred ca merita un LIKE si atat! :))

Citește în continuare