Skip to content

Rihanna – newsflash

1. A aparut o inregistrare cu Rihanna in care spune ca n-ar fi cu Josh Hartnett, si ca n-ar fi declarat asa ceva la premiile World Music Awards de acu mai bine o saptamana… Nu inteleg cum de toata presa a preluat acele citate ale ei in care declara cat de hot e Josh Hartnett si cat de bine se simte cu el, mai ales cand erau super multi jurnalisti la premiile respective si putea fi verificat cu usurinta daca sunt adevarate, sau de ce i-a luat atat pana a dat o declaratie oficiala in care sa nege acele afirmatii, dar in fine 😐

2. O alta declaratie recenta de-a ei, despre albumul Good Girl Gone Bad:

 

I\’ve called the new album Good Girl Gone Bad because I was determined to do it my way, I was sick of listening to what everyone else wanted. This is the way I like to look and sound, so I became very rebellious – that’s the attitude of the entire project. And some older people there, who tend to be very judgmental, are not pleased with my new image. But I\’m not bad in a godless way.

 

3 . A fost data afara de la nunta varului ei… Fiindca era imbracata inadecvat, de scena, i se cam vedeau sanii… Fiindca facea pe diva, incerca sa fie doar ea in centrul atentiei (heellooooo esti la o nunta! mireasa tre sa fie in centrul atentiei!), dadea bezele fanilor de pe scarile bisericii… Si mai multe detalii vedeti aici.

4. A aparut pe coperta revistei You, numarul pe noiembrie:

 

Rihanna @ “You” Magazine 01 Rihanna @ “You” Magazine 02 Rihanna @ “You” Magazine 03 Rihanna @ “You” Magazine 04

 

5. Si pe coperta revistei Seventeen, numarul pe decembrie-ianuarie 2008:

 

Rihanna @ Seventeen 1 Rihanna @ Seventeen 2

 

Poze via fan-site-ul Rihanna.

Citește în continuare