Skip to content

Rihanna ramane in lenjerie pentru Emporio Armani

  • envelope icon

Se duce timpul supermodelelor, care prin frumusetea si perfectiunea lor vindeau branduri si produse. Astazi, marele branduri, indiferent de domeniu, apeleaza la vedete. Iar acum, Rihanna se dezbraca ramanand in lenjerie intima pentru Emporio Armani

Ieri a fost ziua lui Giorgio Armani, celebrul designer de moda implinind 77 de ani. In acest timp a creat si a dezvoltat un imperiu in moda, lasand mostenire numeroase branduri ale casei de moda: Armani Prive, Emporio Armani, Emporio Armani Beauty, Emporio Armani Underwear. 

Este vremea vedetelor sa isi vanda chipul brandurilor… Dupa ce sotii Beckham au fost imaginea liniei de lejerie intima, fiiind inlocuiti sezonul trecut cu Megan Fox si Christiano Ronaldo, iata ca \’batranul\’ Giorgio mai face cateva mutari de imagine.
Astfel incat, asa cum va spuneam cu cateva zile in urma, Megan Fox a devenit imaginea Emporio Armani Beauty, iar locul la lenjerie i-a fost luat de Rihanna.

Pe 6 iulie, RiRi tweet\’area: U would NEVER guess what I’m doing right now!!! Hint Hint #Armani”. Astazi este confirmat, urmand ca fotografiile campaniei, care o vor dezbraca pe Rihanna sa apara in septembrie. 

Ce parere aveti despre alegerea Rihannei de a poza in lenjerie intima pentru Emporio Armani? 

 

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *