Skip to content

Rihanna – Talk That Talk (preview album)

Mai e putin pana apare Talk That Talk, albumul Rihannei care promite sa sparga topurile, insa pana atunci va oferim un preview. Eu una abia astept sa il ascult dupa ce am compus acest snippet, am deja si vreo doua preferate.

Dupa cum probabil stiti, pentru Talk That Talk Rihanna colaboreaza si cu Jay – Z, iar mie mi se pare ca piesa va suna foarte bine. Cred ca in afara de We Found Love mai sunt pe album cel putin alte trei cantece care pot ajunge hituri fara prea mult efort.

Ascultati aici si dupa aceea spuneti-mi ce parere aveti.

Rihanna – Talk That Talk Preview

In ordine, piesele sunt: You Da One, Where Have You Been, We Found Love, Cockiness (Love It), Birtday Cake, We All Want Love, Drunk on Love, Roc Me Out, Watch N Learn, Farewell si Talk That Talk feat Jay Z

In urma cu cateva zile va prezentam acest tracklist impreuna cu poze de la inregistrari, pe care le puteti revedea aici. Rihanna se tot tine de scos albume bune de la Rated R incoace, si pentru ca tot l-am adus in discutie, check out fotografiile promotionale pentru Talk That Talk care seamana foarte mult cu cele de la RR. 

Rihanna a colaborat si cu alti doi artisti ale caror albume sunt in promovare in perioada aceasta. Cu Drake canta pe Take Care de pe albumul cu acelasi nume al rapperului canadian (listen here) si cu britanicii de la Coldplay canta Princess of China.(da play!)

Va place cum se aude Talk That Talk pana acum? 

 

Citește în continuare