Skip to content

Rihanna – Talk that Talk (tracklist album si poze)

A aparut tracklistul noului si asteptatului album RihannaTalk That Talk. Materialul e programat sa apara pe 21 noiembrie si deja a oferit un super single, o colaborare intre rihanna si Calvin HarrisWe Found Love

Talk That Talk este albumul cu numarul sase lansat de cantareata din Barbados, la doar un an dupa Loud care s-a bucurat de un imens succes si Rated R in 2009, material care a starnit numeroase controverse.

Mai jos aveti tracklistul dar si poze de la inregistrari in galeria foto. 

1. We Found Love

2. You the One

3. Watch and Learn

4. Roc Me Out

5. Cockiness

6. Talk That Talk

7. Drunk on Love

8. Farewell

9. We All Want Love

10. Saxon

11. Fool in Love

12. Where Have You Been

13. Do Ya thing

14. Birthday Cake


Astazi va spuneam ca pe net a aparut piesa ei cu Drake, Take Care, de pe albumul cu acelasi nume al rapperului canadian, si o puteti asculta aici. In urma cu cateva zile au fost lansate si pozele promotionale ale albumului Talk That Talk.

Primul single de pe Talk That Talk, We Found Love a fost un hit instant, iar videoclipul il puteti vedea aici, in caz nu vi s-a implantat adanc in minte deja. 🙂 Daca va mai aduceti aminte, Rihanna apare si pe cel mai nou album Coldplay, Mylo Xyloto cu piesa Princess of China (play aici).

Ce va inspira playlistul? Eu cred ca va avea si piese slow, pentru corazon, dar si de party, din cate se vede. Sunteti de acord cu mine?

Citește în continuare