Skip to content

Rihanna – We Found Love (live la X Factor USA)

Rihanna a urcat pe scena X Factor USA unde a oferit un spectacol demn de unul dintre concertele ei sold out. Cel mai nou hit, We Found Love a facut sa explodeze intreaga sala. 

Singurul dezavantaj ar fi ca Rihanna a facut un semi-live, ceea ce e cam aiurea, tinand cont ca se afla acolo nu doar pentru public, dar si pentru concurentii care o iau drept model. 

Vedeti mai jos videoclipul, Rihannei nu ai ce sa ii reprosezi, reuseste sa umple scena, iar scenografia este pe masura piesei, a fermecat intregul public cu cea mai mare usurinta. 

We Found Love este primul single de promovare al albumului Talk That Talk, care va aparea pe 21 noiembrie.  Deja artista din Barbados a lansat o noua piesa de pe acest album, You Da One, care suna foarte bine si care, cred eu, va rupe radiourile cum a facut-o si We Found Love. Ascultati-o aici si spuneti-mi daca ma insel sau nu. 

Pe net a aparut si colaborarea cu Jay – Z, Talk That Talk, care e foarte misto si e de departe una dintre cele mai bune piese ale albumului. 

Un preview al discului ati putut asculta aici, dar mai putem rezista pana pe 21 cand ne hotaram daca Loud sau Rated R si-au pierdut suprematia in fata Talk That Talk. 

Cum notati aparitia Rihannei pe scena X Factor? 

Citește în continuare