Skip to content

Rihanna – Where Have you Been (videoclip)

E aici! Dupa ce ne-a tinut in priza cu ce videoclip filmeaza si cand va aparea, Rihanna a lansat clipul pentru piesa Where Have You Been. E tribal, cu o coregrafie bine gandita si o Rihanna mai sexy ca niciodata! Ne era dor de un asemenea clip din partea ei si trebuie vazut!

Au fost zvonuri ca filmeaza pentru Talk That Talk fara Jay- Z, pentru ca piesa care da titlul albumului sa fie urmatorul single. In final s-a decis si astazi vedem Where Have You Been, un clip in stilul cu care Rihanna ne obisnuise la inceput: sexy fara sa fie deranjant, coregrafie faina si schimbari de look cu multe accente tribale.

Dati play mai jos, stiu ca asteptati demult sa il vedeti.

Nici nu trebuie sa va spun de cat de buna e piesa, v-ati putut convinge inca de anul trecut cand albumul Talk That Talk a fost lansat si nici una dintre melodiile de pe material nu putea fi altceva decat un hit. Dupa ce si-a luat avant cu We Found Love, era clar ca Rihanna are nevoie sa se mentina un frunte cu un alt single de succes, iar acela e Where Have You Been. Ati putut vedea la noi poze de la filmari si de la repetitiile pentru coregrafie

Mie imi place, e genul de clip pe care il asteptam de la ea, pentru ca You Da One mi s-a parut prea obraznic si mult prea sexual pentru a intra la categoria celor bune. Evident, si acest track a fost produs de Calvin Harris, cel care si-a pus amprenta pe We Found Love, alaturi de Dr. Luke si Cirkut. E clar de ce suna atat de bine si e atat de catchy.

Nu in urma cu mult timp a aparut un alt clip pe care multa lume il astepta, cel pentru featuringul cu Drake la piesa Take Care. Zilele trecute am putut vedea si cum arata vizualul pentru piesa Princess of China de la Coldplay in care apare Rihanna. Acela este inca un material video tare asteptat, dar trebuie mai sa avem rabdare pana in iunie. 

 Cum vi se pare clipul? Va place?

Citește în continuare