Skip to content

Rihanna – You Da One (videoclip)

A aparut videoclipul pentru cel de-al doilea single de pe albumul Talk That Talk al Rihannei. You Da One este regizat de Melina Matsoukas si desi e alb negru este plin de aluzii sexuale, prezentand o Rihanna ispititoare si jucausa.

Videoclipul mi se pare o continuare a perioadei Rated R, Rihanna a devenit o fata rea si cu fiecare album se departeaza de imaginea pe care o aveam despre ea cand canta Pon the Replay. Ma intreb doar daca clipul va rula in SUA pentru ca are suficiente aluzii si miscari provocatoarea, cu o Rihanna care se apuca de prohab si ne arata ce inseamna give it to me hard.

Oare piesa e dedicatie pentru Chris Brown? In final au tot existat zvonuri ca nici unul nu a trecut cu adevarat peste relatia lor, in ciuda felului in care s-a terminat.

Pana una alta, hai sa vedem clipul. PLAY!

Rihanna a rupt anul acesta piata in doua cu mega hitul We Found Love si partial trebuie sa ii multumeasca si producatorului scotian Calvin Harris. Colegul meu, Edi, a facut o recenzie a albumul Talk That Talk si sunt de acord cu el cand spune ca piesa care da titlul albumului si e un featuring cu Jay Z este un hit cel putin la fel de mare ca We Found Love.

Voi ce ziceti de piesa? Dar de videoclip?

Citește în continuare